Arkivë për » Gusht 23rd, 2013 «

Nanë Tereza – Buzqeshja

“Nuk do ta kuptojmë kurrë, se sa mirësi mund të sjellë nji buzqeshje e thjeshtë…!”

Të gjithë njerëzit artista nga Lazër Radi (1937)

Të gjithë njerëzit artista nga Lazër Radi (1937) Lexues i dashtun, mos u zemro dhe mos më dëno aq randë për kët epitet t’arsyeshëm që po të nap. Ah! Kjo jeta jonë Lexo Me Teper.

Honore de Balzac (1799-1850) – Shëmtimi

“A ndjeheni të shëmtuar? Bëhuni të tmerrshëm… dhe askush s’ka me u kujtue për shëmtimin tuej…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook