Arkivë për » Gusht 21st, 2013 «

Safete Juka, një figurë e madhe kombtare Eduard M. Dilo

Prof. Dr. Safete S. Juka, një figurë e madhe kombtare… shkrim nga Eduard M. Dilo (2012) Disa shënime rreth Prof.Dr. Safete Sofia Jukës, kësaj figure të rëndsishme intelektuale të shekullit të Lexo Me Teper.

Për nji bashkëpunim shkrimtarësh nga Lazër Radi (1938)

Për nji bashkëpunim shkrimtarësh nga Lazër Radi (1938) 75 vite ma parë, në gazetën Drita të Zoi Xoxes, Lazër Radi hedh idenë e nji klubi shkrimtarësh (Shoqni Letrare) dhe nji bashkpunimi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook