Arkivë për » Gusht 14th, 2013 «

Gazeta – Fuqi publike nga Lazër Radi (1937- Pjesa e II )

Gazeta – Fuqi publike nga Lazër Radi (1937- Pjesa e II ) Duhet shënuar dhe theksuar se Revolucioni Freng i dha gazetarisë, e cila u bë kryesisht politike, ndërgjegjen e fuqisë Lexo Me Teper.

Tufina’s Dinasty… tre shekuj që vërtit orët e shqiptarëve! esse Jozef Radi

Tufina’s Dinasty… Tre shekuj që vërtit orët e shqiptarëve! esse nga Jozef Radi Rrallë është përdorur ndër shqiptarë termi Dinasti… sepse s’ka pasë kuptim…! Që të kishte kuptim ky term, Lexo Me Teper.

Retrospektivat e një ditari të rëndësishëm poetik Gjekë Marinaj

Retrospektivat e një ditari të rëndësishëm poetik Gjekë Marinaj Mbi antologjine poetike “Anatomia e Brymës” e Shefqet Dibranit Shefqet Dibrani dhe “Anatomia e Brymës” janë në akord të plotë konceptimi jo vetëm Lexo Me Teper.

Jozef Radi – Rrëfe diçka tanden

“I adhuroj dëshmitë e vogla… sepse pa u kuptue ato bahen heroizmat ma t’mëdha të jetës së përbashkët…!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook