Arkivë për » Gusht 10th, 2013 «

Pesë poezi nga Havzi Nela (1934 – 1988)

Pesë  poezi nga Havzi Nela (1934 – 1988) Kur të vdes Kur të mësoni se kam vdekë, Kur të thoni: “Ndjesë pastë!” A e dini se çfare kam hjekë Unë, poeti zemërzjarrtë? Kur të pyesni: Lexo Me Teper.

Requiem simfonik për Havzi Nelën nga Jozef Radi

Requiem simfonik për Havzi Nelën… nga Jozef Radi Në të 25 vit të varjes në qytetin e Kukësit… dhe të ngjitjes në qiell të këtij martiri të Fjalës dhe Mendimit të Lirë… Sot përkujtojmë Lexo Me Teper.

Oscar Wilde – Suksesi

“Të gjithë ndjejmë dhimbje për vuejtjet e nji miku,  po duhet nji shpirt vërtet i gjanë me ndje gëzim për sukseset e nji miku…!” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook