Arkivë për » Gusht 7th, 2013 «

Kasem Trebeshina – nis të 88 vit të jetës… Jozef Radi

Kasem Trebeshina – nis të 88 vit të jetës… Jozef Radi  Prej nesër… Kasem Trebeshina nis të 88 vit të jetës… Nji heshtje që vjen nga kohra dhe njerëz, një heshtje Lexo Me Teper.

Andërr fundvere… Lazër Radi (Sprovë letrare – 1993)

Andërr fundvere… Lazër Radi (Sprovë letrare) Më ftoi për nji kafe! E pranova menjiherë, e pa ndërdyshjen ma t’vogël i shkova mbas! S’po e kuptoja, n’se më kishte sygjestionue me at shikim Lexo Me Teper.

Victor Hugo – Shpirti

“Shpirti asht përplot me yje të rrëzuem…” 

Emblemi Legjendar nga Lazër Radi (nantor1937)

Emblemi Legjendar nga Lazër Radi (nantor1937) “Rreth Flamurit” 25 vjetori i Pavarsisë Ah, sikur Flamuri të mund t’fliste, do t’na tregonte legjendën e vet të madhe! Por, lexues i dashur, vëreje… vëreje mirë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook