Arkivë për » Gusht 6th, 2013 «

Debat mbi Judaizmin: Ariana S. Bino – Dhimitër Kristo

Mbi Judaizmin dhe konfliktin midis Testamentit të Vjetër dhe të Riut! Ariana Strati Bino (D.Mendimit) Judaizmi është një ndër fetë e para dhe më të vjetra në tëre historinë e besimeve. Lexo Me Teper.

Të gjallë e të dekun bashkë… nga Elona Çuliq

Të gjallë e të dekun bashkë… nga Elona Çuliq *** Ky shkrim asht i nji vajze të quejtun Elona Çuliq, të cilën unë nuk e njof… Sot ajo ka mbrritë në tavolinën Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook