Arkivë për » Qershor 29th, 2013 «

Alexandre Dumas – Miqsia

“…Miqsia qëndron në harresë të gjithçkaje çka japim, dhe në kujtesë të gjithçkaje që ne marrim…”

Fiqiri Dine: Mbani nalt moralin! Kini kurajo dhe durim…

Fiqiri Dine: Mbani nalt moralin! Kini kurajo dhe durim… Ky asht fjalimi origjinal i Ish Kryeministrit Fiqiri Dine me rastin e Festës së Flamurit, të mbajtur në nji ceremoni në Bruksel të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook