Arkivë për » Qershor 23rd, 2013 «

George Bernard Shaw – Vlera e Njeriut

“…Kjo botë ka vetëm dy cilësi: e dobishmja dhe e padobishmja, dhe ka vetëm dy lloje njerzish: ata që vlejnë vërtet dhe ata që s’vlejnë nji grosh…!”

Sara Blloshmi, kurtizane apo agjente e Mbretit Zog…?!?

Sara Blloshmi, kurtizane apo agjente e Mbretit Zog (panorama) Sara Blloshmi, mbesa e Ismail Qemalit, femra që sillte vërdallë sallonet e viteve ‘40 Sara Blloshmi me të bijën Vera Blloshmi, kur Lexo Me Teper.

Terror ’44: 46 juristët që u pushkatuan e vdiqën burgjeve Rezarta Delisula

Terror ’44, – 46 juristët që u pushkatuan dhe vdiqën burgjeve Rezarta Delisula (pan) Në dy vitet e para të çlirimit u pushkatuan dhe u dënuan 46 juristë. Referuar librit më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook