Arkivë për » Qershor 1st, 2013 «

Virginia Woolf

“Jeta asht krejt si nji andërr, prej së cilës ne zgjohemi, veç kur vdesim…”

“Jeta dhe Zakonet e Shqiptarëve” – Mark Milani

“Jeta dhe Zakonet e Shqiptarëve” nga Mark Milani Përzgjodhi dhe përktheu Dr. Lazër Radi “Jeta dhe Zakonet e Shqiptarëve” asht nji përkthim i hershëm i Dr. Lazër Radit, po edhe nji prej librave Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook