Arkivë për » Janar, 2013 «

“Të tregosh që s’ke harruar, do të thotë se po fal!”

 “Të tregosh që s’ke harruar, do të thotë se po fal!” nga Jozef Radi 27 janari “Dita e Kujtesës” “…Kurrë s’do t’i harroj ato çaste kur ma vranë Zotin dhe shpirtin tim, Lexo Me Teper.

Të ngrihet Savra… të shkatërrohet Savra! Jozef Radi

Të ngrihet Savra… të shkatërrohet Savra! nga Jozef Radi Vitet ‘44-’54, do të mbesin në historinë shqiptare si vitet më të errta të terrorit komunist, (jo se vitet që pasuan ishin Lexo Me Teper.

Ata, veç sa e fshikin jetën tonë… nga Jozef Radi

Ata, veç sa fshikin  jetën tonë… nga Jozef Radi Në kujtim të Vehip Hoxhës Ka njerëz që veç sa e fshikin jetën tonë… e brenda asaj fshikje është magjia e së Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook