Arkivë për » Shtator, 2012 «

Nji Nanë… Njimijë Nana e Njiqind vitet e Shtetit Shqiptar

Nji Nanë… Njimijë Nana Shqiptare dhe Njiqind vitet e Shtetit Shqiptar… nga Jozef Radi (Nji Kangë që duhej ta këndonim të gjithë bashkë) Shteti shqiptar ka hy në kapërcyell të shekullit dhe sigurisht Lexo Me Teper.

Requiem për njeriun, Ali Dema! Jozef Radi

  Requiem për njeriun, Ali Dema! nga Jozef Radi   Para pak ditësh vdiq Ali Dema… nji prej të shumtëve të kësaj bote… Për shumicën ky emën s’do me thanë asgja, sepse në t’vërtetë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook