Arkivë për » Janar 25th, 2011 «

Dekoratë për perandorin e perandorisë “Koha Jonë” – 22.01.2009 (tirana observer)

Dekoratë për perandorin e perandorisë “Koha Jonë” 22.01.2009 (tirana observer) Kaloi fazat tamam si një perandori. U themelua, u ngrit, pësoi kulmin dhe në fund perandori iku. Gazeta “Koha Jonë” dje Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook